SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Umut Bulut'tan Lyon'a müthiş gol! (Video)

Fransa Ligue 1'de Toulouse forması giyen Umut Bulut, Lyon'a karşı müthiş bir gol attı.

Fransa Ligue 1'de milli futbolcu Umut Bulut'un formasını giydiği Toulouse, ligin güçlü takımlarından Lyon'a konuk oldu. Toulouse, Umut Bulut'un mükemmel bir gol attığı karşılaşmada güçlü rakibine 3-2 yenildi. Lyon bu galibiyetle puanını 29'a çıkartırken, Toulouse ise 26 puanda kaldı.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Maça hızlı başlayan Lyon, 39. dakikada Kone'nin kaydettiği golle seyircisi önünde 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken, ev sahibi takım soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti. Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili başlayan Lyon, Ederson'un 52. dakikada rakip fileleri havalandırmasıyla skoru 2-0'a getirdi. Maçın 66. dakikasında hakem Lyon lehine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Lopez, kaleci Ahamada'yı mağlup ederek farkı 3'e çıkarttı: 3-0

Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak atağa çıkan Toulouse'ta 68. dakikada Umut Bulut sahne aldı. Milli futbolcu, kaydettiği şık golle skoru 3-1'e getirdi ve takımını umutlandırdı. Karşılaşmanın 75. dakikasında hakem bu sefer Toulouse lehine penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunu kullanan Sissoko, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 3-2 yaptı. Kalan sürede başka gol olmazken, Lyon maçı 3-2'lik skorla kazandı.

**İŞTE UMUT BULUT'UN ATTIĞI O GOL (VİDEO)

**

facebook-paylas.gif

Umut Bulut'tan şık gol | www.mynet.com/video

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler