SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat İspanya'ya geri döndü!

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan Nihat Kahveci, Villarreal'e geri döndü.

Beşiktaş'tan ayrılan ve daha sonra futbolu bırakan Nihat Kahveci, Villarreal'e geri döndü. Villarreal Kulübü'nün sitesinden yapılan açıklamaya göre Nihat, takımın alt yapısında görev alacak ve genç takımda asistan koçluk yapacak.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve daha sonra futbolu bırakan Nihat Kahveci, İspanyol ekibi Villarreal'de göreve başlıyor. Sarı Denizaltılar'ın resmi internet sitesinden duyurduğu haberde, "Nihat yuvaya döndü" ifadesi kullanılırken, 32 yaşındaki ismin Villarreal altyapısında görev alacağı ve genç takımda asistan koçluk yapacağı belirtildi.

Villarreal formasıyla 3 sezon La Liga'da top koşturan Nihat Kahveci, bu sürede 77 maç çıkarken 24 kez de rakip fileleri havalandırmıştı. İspanyol ekibiyle anlaşmasının ardından kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Nihat, "Villarreal bana tekrar kapılarını açtı. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada çok güzel 3 sezon geçirdim ve daha sonra da amatör olarak kulübü takip ettim" şeklinde konuştu.

Villarreal ile çalışacağı için büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Nihat Kahveci, "Yeni kariyerime başlamak için sabırsızlanıyorum. Teknik adamlık kariyerime de futbolculukta yaptığım gibi en aşağılardan başlayacağım" dedi. Nihat ayrıca kulübün diğer oyuncular için tekrar cazip bir yer olabilmesi adına takımın bir an önce La Liga'ya dönmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler