SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gol atamayan takıma bunu da yaptılar! (Video)

Almanya Regionalliga takımlarından FC Magdeburg, taraftarının ilginç eylemiyle karşılaştı.

Almanya Regionalliga (4. Lig) Kuzey Grubu'nda mücadele eden FC Magdeburg takımının taraftarları, gol atamayan futbolcularına okla kaleyi göstererek ilginç bir eylemle gündeme geldiler.

Almanlar bu kez futbol sahalarında ilk kez yapılan esprili bir eylemle kendilerini gösterdi. Almanya Yarı Amatör 4. Ligi'nde bu sezon oynadıkları 25 maçta sadece 16 gol atabilen ve 17. sırada yer alan FC Magdeburg takımı, son 5 karşılaşmada ise gol sevinci yaşayamadı. Bunun üzerine sabrı taşan mavi-beyazlı Magdeburg taraftarları, takımlarına oklarla kalenin yönünü göstererek tribünlerde ilginç görüntüler oluşturdular.

facebook-paylas.gif

Gol attırmak için bunu da yaptılar! | www.mynet.com/video

"BİZ SİZE KALENİN YERİNİ GÖSTERECEĞİZ"

Taraftarlar, 25 maçta 23 puan toplayıp 18. ve son sıradaki Energie Cotbuss II ekibiyle aynı puanda bulunan takımları Magdeburg'un üst sıralara tırmanması için ipleri eline aldı. Mavi-beyazlı taraftarlar, takımlarının Türk ekibi Berliner AK (BAK) maçında "Üzülmeyin arkadaşlar, biz size kalenin nerede olduğunu göstereceğiz" yazan bir pankart hazırlayıp, ellerinde kartondan yapılmış oklarla tribünde yerlerini aldı.

GOL GELDİ AMA YENİLGİDEN KURTULAMADI

Öncelikle bir araya gelerek neon renklerle süslü devasa bir ok oluşturan FC Magdeburg taraftarı, daha sonra maç içinde kale arkasındaki tribünün değişik bölgelerine dağılıp, takımlarındaki forvet oyuncularına kalenin yönünü işaret ettiler.

BAK'ın attığı golle 1-0 mağlup durumda olan Magdeburglu futbolcular, 80. dakikada okların işaret ettiği kaleye golü attılar. Taraftarlar bu başarıyı kutlarken, daha sonraki dakikalarda Türk ekibi Berliner AK'ın (BAK) ikinci golü geldi. Magdeburglu taraftarlar 2-1'lik yenilgiye üzülürken, takımlarının 5 maç sonra gol atmasını sağladıkları için görevlerini başarıyla yerini getirmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler