SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu kadarına pes dedirten olay!

Liverpool taraftarı, kanseri yenen hakem Mark Halsey hakkında şok yorumlar yapıldı..

Liverpool taraftarı, kanseri yenen hakem Mark Halsey hakkında 'Keşke ölseymiş', 'Yeniden kanser olur" gibi yorumları yaptı..

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Futbolun hatalar oyunu olduğu gerçek. Hatalar zaman zaman eleştirilebilir. Ancak Premier Lig'de önceki gün oynanan ve konuk ekibin 2-1 kazandığı Liverpool-M.United maçı hakemi Mark Halsey hakkında konuşulanlar, artık eleştiri sınırlarını aşıp terbiyesizlik boyutlarına ulaştı. İlk yarıda Liverpoollu Shelvey'i oyundan atan, son dakikalarda ise United lehine penaltı çalan Halsey, kısa süre önce kanser hastalığını yenmiş bir kişi. Maç sonrası hakkında yazılanları görünce dehşete düşen Halsey, polisi arayıp koruma talep etmeyi bile düşündü.

EŞİ DE KANSERLE SAVAŞIYOR Hakkında "Umarım Halsey kansere tekrar yakalanır", "Halsey ölmeliydi", "Bu pislik hala ölmedi mi?" gibi tweetler atılan hakemin, bugün yöneteceği Southampton- S.Wednesday maçı elinden alındı. Ada basınında, eşi de kanserle savaşan Halsey'in gelişmeler üzerine büyük üzüntü yaşadığı ve hakemliği bırakacabileği ileri sürüldü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler