SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve yılın transferi açıklandı!

Tottenham Hotspur, Luka Modric transferi için Real Madrid ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Tottenham Hotspur Kulübü, uzun süredir konuşulan Luka Modric'in transferi konusunda Real Madrid ile anlaşma sağlandığını resmi olarak açıkladı. 26 yaşındaki Hırvat futbolcu, Real Madrid için sağlık kontrolünden geçecek.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN](https://twitter.com/mynetspor)

Geçtiğimiz günlerde, Real Madrid'e hackerlar tarafından transfer edilen Luka Modric, bu kez gerçekten Real Madrid'de. İspanyol ekibi, yeni sezonun ilk transferini Tottenham'da forma giyen Hırvat futbolcuyu alarak yaptı.

YAKLAŞIK 35 MİLYON EURO

Real Madrid resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Modric'in 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı bildirildi. İspanyol kulübü yeni futbolcusunu "hücuma yönelik oyun kurma yeteneği çok yüksek ve kaliteli" olarak tanıttı. Real Madrid ve Tottenham Hotspur kulüpleri, transferin maliyeti ile ilgili bilgi vermezken, İspanyol medyası Modric'in gelmesinin yaklaşık 35 milyon Euro'ya mal olduğunu iddia etti.

160 MAÇTA 17 GOL ATTI

Madrid'e bugün gelecek olan Hırvat futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak. 2008 yazında Dinamo Zagreb'den Tottenham'a gelen Modric, bu takımda oynadığı toplam 160 maçta 17 gol attı. Geçtiğmiz hafta Real Madrid'in resmi internet sitesine giren hackerlar, Hırvat futbolcu Luka Modric'i transfer edilmiş gibi duyurmuştu. Real Madrid Kulübü, bir hacker saldırısına uğradığını açıklayarak, transfer haberini yalanlamıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler