SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nasri attı, bayramı kutladı!

İngiltere Premier Lig'in 1. hafta maçında Manchester City ile Southampton karşılaştı.

İngiltere Premier Lig'in 1. haftasında Manchester City, 1-0 öne geçmesine rağmen 1-2 yenik duruma düştüğü maçta galibiyeti Samir Nasri'nin golü ile kurtardı. Nasri, attığı golden sonra "Eid Mubarek (Bayramınız mübarek olsun)" tişörtüyle müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı: 3-2

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN](https://twitter.com/mynetspor)

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, müthiş bir maçın ardından Southampton'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın 40. dakikasında Carlos Tevez'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Manchester City, ikinci yarıda adeta tepe taklak oldu.

59. dakikada Rickie Lambert skoru eşitlerken, 68. dakikada Steven Davis takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Ancak Manchester City'nin geri dönüşü uzun sürmedi. 72. dakikada sahne alan Edin Dzeko skora tekrar dengeyi getirirken, 80. dakikada Samir Nasri, Manchester City'yi yeniden 3-2 öne geçirdi.

"EID MUBAREK"

Bu arada Cezayir asıllı Fransız olan Samir Nasri, galibiyet golünden sonra formasını kaldırarak tişörtüne yazdığı "Eid Mubarek" (Bayramınız mübarek olsun) mesajıyla müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bu sonuçla son şampiyon Manchester City, yeni sezona da 3 puanla başlamış oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler