SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lokomotif Moskova Neymar'ı 10 milyon euroya transfer etmemiş

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en pahalı oyuncusu Neymar'la ilgili flaş bir itiraf geldi. Lokomotiv Moskova başkanı, 2008 yılında Neymar'ı 10 milyon euro'ya transfer etme şanslarının olduğunu söyledi.

Lokomotiv Moskova Başkanı Nikolai Naumov, 2017 yazında 222 milyon euroya transfer olan Neymar'ı 2008 yılında 10 milyon euroya transfer etme fırsatlarının olduğunu itiraf etti.

Brezilyalı yıldızı, 2008 yılında oynanan Akdeniz Kupası'nda takip ettiklerini açıklayan başkan, Santos'un 10 milyon euro talep etmesi üzerine bu transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Sport-Express'e konuşan Naumov, "Neymar'ı gözlemcilerimiz de Brezilya'da takip etti. Ama iki önemli sorun vardı. Birincisi çok gençti. İkinci de Rusya'ya adapte olamamasından korktuk."

"10 milyon euro gibi yüksek bir yatırımı yapmak için riskli bulduk."

"Ayrıca Neymar'ın o turnuvada diğerlerinden daha iyi göründüğünü de hatırlamıyorum."

"Evet finalde onlara yenildik ama bizim genç oyuncumuz Alan Gatagov hepsinden daha iyi gözüküyordu."

Neymar, 2009 yılında Santos'ta as takımın formasını giymeye başladı 2013 yılında da Breclona'ya transfer oldu. 2017 yılına gelindiğinde ise transfer rekoru kırarak 222 milyon euroya PSG'nin yolunu tuttu.

Alan Gatagov ise potansiyelini kullanmayı başaramadı ve en son Estonya'nın Levadi Tallinn forması giydikten sonra yaklaşık bir yıldız kulüpsüz durumda.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler