SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akıllara durgunluk veren olay! Taraftar, futbolcuya 3 el ateş etti

Meksika'daki bir amatör küme maçı sonrasında gerçekleşen cinayet akıllara durgunluk verdi. Sahaya giren bir taraftar, futbolcuya 3 el ateş etti. Futbolcu, kafasına ve vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle feci bir şekilde can verdi.

Futboldaki holiganlık zaman zaman insanlık dışı boyutlara ulaşıyor. Aşırı fanatizm Meksika'da vahşice bir olayın yaşanmasına sebep oldu. Meksika'nın Zacatecas şehrinin ikinci büyük beldesi olan Frensillo'da oynanan amatör küme maçında 40 yaşındaki Gerardo N. isimli kurbana, bir holigan tarafından silahla 3 el ateş edildi.

Kafasına ve vücuduna aldığı kurşun darbeleriyle yere yığılan taraftar hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Galibiyeti kutlayan taraftarlar için sevinç kursaklarında kaldı.

Meksika yerel saati ile öğlen 2'de gerçekleşen olayda taraftarlar, maçı kazanan futbolculara ve onların taraftarlarına saldırdı. Çıkan arbedede yaşanan cinayetle birlikte kavga kabusa dönüştü. Saldırıda ölen kişinin haricinde yaralı kimsenin olmadığını açıkladı. Meksika polis şimdi katil zanlısını arıyor.

SUÇLAR ŞEHRİ

Zacatecas, Meksika'da en çok suç işlenen şehitlerin başına geliyor. Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, Eylül ayında gerçekleşen 415 cinayetin 315'inin ateşli silahlarla gerçekleştiği kaydedildi.

Geçtiğimiz kasım ayında Meksika'nın Hidalgo kentinde bir hakem, kırmızı kart gösterdiği futbolcudan aldığı sert kafa darbesi sonunda yaşamını yitirmişti.

(Hürriyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler