SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cüneyt Çakır Dünya Kupası Elemeleri play-off'larına damga vurdu!

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off'larına Cüneyt Çakır damga vurdu. İsveç'e 1-0 mağlup olan İtalya'da teknik direktör Ventura ve tecrübeli stoper Bonucci, maçın ardından Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi.

Dünya Kupası Elemeleri play-off turunda İsveç’in İtalya’yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetti.

“BU SEVİYENİN HAKEMİ…”

Cüneyt Çakır’a eleştiri yapan İtalya’nın teknik direktörü Giampiero Ventura, “Umarım hakemin İsveç’e verdiği izni Milano’da bize de verirler. Bu derece önemli bir maçta yönetimi böyle yapamazsın. Maçın hakkı en az beraberlikti. Tekrarlıyorum, bu seviyenin hakemi daha dikkatli olmalıydı” ifadelerini kullandı.

“BURNUM KIRILDI”

İtalya’nın tecrübeli stoperi Leonardo Bonucci ise, “İsveç’in maçı kavga çevirme arzusunu önlemeliydi. Ancak bu durumda da darbeye darbeyle yanıt vermeliyiz” açıklamasını yaptı.

Karşılaşmanın 30. saniyesinde Toivonen’in kendisine dirsek attığı vurgulayan Bonucci, “Maçın 30. saniyesinde Toivonen, burnuma dirsek attı ve burnum kırıldı. Toivonen oyundan atılmalıydı. Söyleyecek çok şey yok. Daha büyük bir hakem, İsveç’ten en az 1 oyuncuyu atardı”

CHIELLINI ÇAKIR’I KANDIRAMADI!

Maça damga vuran ise, İtalyan oyuncu Chiellini’nin tecrübeli hakemimiz Cüneyt Çakır’ı kandırmak istemesi.

Maçın 57. dakikasında Chielli’nin rakip oyuncu ile girdiği pozisyon sonrası yerden kalıp Çakır’a böyle bakması kameralara yansıdı…

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler