SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Podolski'den Fenerbahçe'ye Hello Kitty'li gönderme

İki sezon Galatasaray forması terleten ve geçtiğimiz yaz Vissel Kobe'ye transfer olan Lukas Podolski, Instagram hesabından Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Fenerbahçe'nin Hello Kitty ile olan anlaşmasına gönderme yapan Lukas Podolski, sosyal medyada gündeme oturdu.

2015-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve geçtiğimiz sezonun sonunda Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe'ye transfer olan Lukas Podolski, kişisel Instagram hesabından Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Galatasaray forması giydiği dönemde de sosyal medyadan rakiplerine sık sık göndermelerde bulunan Alman yıldız, Fenerbahçe'nin Hello Kitty ile olan anlaşmasına gönderme yaptı. Bir Hello Kitty oyuncağı ile fotoğrafını çekilen Poldi, bu kareyi 'Merhaba Fenerbahçe' notuyla Instagram Story'sinden paylaştı.

Galatasaraylı taraftarlar, bu fotoğrafı sosyal medyada binlerce kez paylaşırken Fenerbahçeli taraftarlar ise tepki gösterdi.

Galatasaray formasıyla iki sezonda 75 maça çıkan Podolski, 34 gol atıp 18 de asist yaptı. 32 yaşındaki oyuncu, yeni kulübü Vissel Kobe'de çıktığı 15 maçta ise 5 gol attı, 2 asist yaptı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler