SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Finlandiya sahasında İzlanda'yı 1-0 yendi

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile İzlanda karşılaştı. Finlandiya büyük bir sürprize imza atarak sahasında İzlanda'yı 1-0 mağlup etti.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile İzlanda karşı karşıya geldi. Ratinan Stadion'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Finlandiya, sürpriz yaparak 1-0 kazandı.

Finlandiya'ya galibiyeti getiren golü 8. dakikada Alexander Ring attı.

İzlanda, bu golden sonra Finlandiya kalesinde büyük bir baskı kurdu. İyi organize olan Fin savunmasını aşmakta zorlanan ve dakikalar geçtikçe daha fazla risk alan İzlanda'da Rurik Gislason 73 ve 76. dakikalarda gördüğü iki sarı kartla maçın hakemi Pavel Kravolec tarafından oyundan ihraç edildi. Finlandiya, bu dakikalardan sonra iyi kontraataklarla farkı artıracak fırsatları buldu ancak bunları değerlendiremedi.

İZLANDA 2. YENİLGİSİNİ ALDI

Finlandiya, bu sonuçla 7. maçında gruptaki ilk galibiyetini aldı ve 4 puana yükseldi. Milli Takımımız dahil 4 takımın sıkı sıkıya çekişti grupta İzlanda, 2. mağlubiyetini aldı ve 13 puanda kaldı.

Finlandiya, kalan 3 maçta Kosova ve Hırvatistan ile deplasmanda Millilerimiz ile kendi sahalarında karşılaşacaklar. İzlanda ise Ukrayna ile içeride, Millilerimiz ile Türkiye'de, Kosova ile sahalarında karşılaşacaklar.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler