SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldız futbolcuya izin çıktı! Manchester United yolunda...

Futbol dünyası Neymar'ın ardından bir büyük transfere daha tanıklık etmek üzere. Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale, Manchester United yolunda. Galler Milli Takım Teknik Direktörü Chris Coleman, Gareth Bale'in transfer görüşmeleri yapmak için kamptan ayrıldığını açıkladı.

Basın mensuplarına antrenman sonrası demeç veren Chris Coleman, "Oyuncumun iyiliği için kamptan ayrılmasına izin verdim. Elimizde Joe Ledley var. Gareth Bale'in geleceği söz konusu ve bu durum çok önemli." dedi.

İngiliz basınında yer alan haberde; Manchester United'ın Gareth Bale için 105 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid ile anlaştığı belirtildi. Galli süperstarın, Manchester United ile görüştüğü, kısa süre içerisinde transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

ZIDANE'DAN PEREZ'E: "SATABİLİRİZ"

Marca'da yer alan haberde ise; Real Madrid'in Marco Asensio ve Isco Alorcon'un yüksek performansları sonrasında Bale'den vazgeçtiği, teknik direktör Zinedine Zidane'ın da kulüp başkanı Florentino Perez'e satılması yönünde rapor verdiği bilgisi yer aldı.

Gareth bale'in takım arkadaşı Marcelo ise, Bernabeu'da ıslıklanan Gareth Bale hakkında, "Bale, neye kalkıştığını bilecek yaşta. Çalışırsa ıslıklanmaz." yorumunu yapmıştı.

REAL MADRID, 101 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ!

28 yaşındaki Gareth Bale, 1 Eylül 2013'te o günün rekoru olarak 101 milyon euro bonservis karşılığında Tottenham'dan Real Madrid'e transfer olmuştu.

Bale, La Liga'da oynadığı 102 maçta 55 gol 37 asist, Premier Lig'de oynadığı 146 maçta ise 43 gol 31 asist istatistikleri yakalamıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler