SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ruslar resmen duyurdu: Lucescu'nun yerine Souza

Ve uzun zamandır konuşulan iddia gerçekleşmek üzere, Lucescu ile Zenit'in yolları ayrılmanın eşiğine geldi... Adı son zamanlarda Galatasaray'la anılan Mircea Lucescu'nun Rusya serüveni kısa sürüyor. Rus basınının geçtiği habere göre Zenit, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırıp Paulo Souza'yı göreve getirecek.

Ukrayna takımlarından Shakhtar'da önemli başarılar elde eden Mircea Lucescu sezon başında Rus ekibi Zenit'le anlaşmıştı. Rumen teknik adamın UEFA Avrupa Ligi'nden elenilmesi ve ligte şampiyonluk yarışından uzak kalınması sonrası koltuğu sallanıyor.

Rus basınından Sport.ru'nun haberine göre; Zenit yönetimi Lucescu'nun görevine son verip Portekizli teknik adam Paulo Souza'yı takımın başına getirecek.

Adı Galatasaray'la anılmaya başlayan Mircea Lucescu da önceki günlerde yaptığı açıklamada "Yönetimle görüşeceğiz sezon sonunda yollarımız ayrılabilir" demişti.

Seleznyov: ' Lucescu Türkiye'ye gelmez'

Kardemir Karabükspor'un Ukraynalı golcüsü Yevhen Seleznyov, eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye dönme ihtimali hakkında konuştu.

Rus basınına bir röportaj veren Seleznyov, Türkiye'deki yaşantısı hakkında, "Burada çok rahatım. Türkiye'de hayat güzel. Harika restoranları olan ılık, güneşli bir ülke. Futbola yaklaşıma gelirsek, insanlar futbolu yaşıyor. Her maçta statlar doluyor. Taraftarlar harika. Bu sadece benim düşüncem değil, her oyuncu bunun farkında" dedi.

Lucescu'nun sezon sonunda Zenit'ten ayrılarak Türkiye'ye geleceği yönündeki iddiaların sorulması üzerine 31 yaşındaki golcü, "Hangi takımı çalıştıracak olursa olsun, Lucescu'yu görmek her zaman mutluluk verici. Eğer gelirse, birbirimizden saklanmayız, el sıkışırız ve konuşuruz. Lucescu, başka yerlerde olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir isim ancak onun bu yaz Türkiye'ye geleceğine inanmıyorum" ifadesini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler