SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enes Ünal'ın gol sevinci Hollanda'yı salladı!

Attığı gollerle Hollanda'yı ayağa kaldıran Enes Ünal, bu kez gol sevinci ile dikkatleri üstüne çekti. Twente'nin NEC Nijmegen takımını 3-0 yendiği maçta milli futbolcu iki gol attı ve Enes'in ilk goldeki sevinci ise olay yarattı...

Hollanda 1. Ligi'nin 31. hafta karşılaşmasında Twente'nin NEC Nijmegen takımını 3-0 yendiği maçta milli futbolcu Enes Ünal iki gol attı ve Enes'in ilk goldeki sevinci ise olay yarattı...

Twente-NEC Nijmegen maçında 90 dakika sahada kalan Enes Ünal, takımının 3-0'lık galibiyetinde 2 gol 1 asistle başrolü oynadı.

Twente, seyircisi önünde oynadığı maçın ilk yarısını, Enes Ünal'ın 12. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

Frederik Jensen, Enes'in gollük pasını iyi değerlendirdi ve 57. dakikada skoru 2-0 yaptı. Maçın uzatmalarında Enes, bir gol daha atarak skoru belirledi.

Enes, bu sezon Twente formasıyla Eredivisie'de bu sezon 17. kez fileleri havalandırdı. Bu sonuçla Twente 45 puanla 7. sırada yer alırken, NEC Nijmegen ise 28 puan ile 17. sırada kaldı.

[Bu Türkler Avrupa'yı sallayacak!](https://www.mynet.com/galeri/bu-turkler-avrupayi-sallayacak-108530-myspor)

TİMSAH YÜRÜYÜŞÜYLE SEVİNDİ

19 yaşındaki Enes, ligde 16. golünü attıktan sonra gol sevincini Bursaspor'a özgü timsah yürüyüşüyle yaptı.

Maç sonrası Enes, "Bu sezon ligdeki 16. golüm, doğduğum büyüdüğüm şehrin ilk günden beri benden desteklerini esirgemeyen güzel insanlarına gelsin." açıklamasını yaptı.

 24 SAATTE SPORDA NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler