SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim BJK TV'ye konuştu, o iddiaları yalanladı!

Geçen hafta Fiorentina'nın davetlisi olarak  İtalya'ya giden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, açıklamalarda bulunmuştu. İtalya basını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Beşiktaş'ın da bulunduğu UEFA Avrupa Ligi'ni Roma'nın kazanmasını umduğunu söylediğini iddia etmişti. Fatih Terim, BJK TV'ye bağlanarak bu açıklamaları yalanladı.

İşte Terim'in konu ile ilgili açıklamaları:

"İtalya Ligi'nde de şampiyonluk şansı var, ondan bahsediyoruz. Son maçta 4-2 mağlup olmadı mı? Bir sonraki tura çıkacağı da şüpheli. Bu bir röportaj değil, basılmış bir tape değil. İtalyan Ligi ile ilgili düşüncelerimi belirtirken, işin tabii cazip tarafı bu. Millet için ya da, görmek isteyenler için işin cazip tarafı bu. Eğer iddialı duruma gelirse, Roma - Juventus maçı var, Roma'da da buluşuruz dedik. Beşiktaş seyircisi beni iyi tanır, duygularımı da iyi bilir. Orada arkadaşım Şenol var, yönetimden de birçok arkadaşım var. Böyle olmasa bile herhangi bir Türk takımı ile ilgili düşüncelerim açık. Umarım finali Beşiktaş ile Roma oynar, Beşiktaş alır. Ben söylesem zaten söyledim derim, isterse TT olsun, ne olursa olsun"

Gazzetta'nın röportaj ile ilgili bir düzeltme geçeceğini kaydeden deneyimli hoca, "Büyük ihtimalle bugün ya da yarın bir düzeltme çıkacaktır. Kendi rahatsızlığımı da dile getirdim. Orada da kolay kolay düzeltme yapmazlar, dünyanın en önemli gazetelerinden biridir Gazzetta. 3-4 saatlik bir sohbet konusu bu. Ümitlerimiz anlattım, ne UEFA, ne... Kayıt olmadığı zaman, herhalde farklı çıkabiliyor. Umarım kelimesi konmuş, bu zamanda o cazip oluyor. öyle bir şey olması mümkün değil, hiçbir zaman da olmadı. Ben Avrupa ile ilgili çok hassasımdır, bunu da her platformda dile getiririm. Bir Türk antrenörün olduğu bir yerde onun başarısı için iyi dileklerimi, dualarımı esirgemem. Bazen böyle yanlış anlaşılmalar oluyor, bu da onlardan bir tanesi. Düzeltme yaptırmak için de uğraşacağım. Beni çok iyi tanırlar, böyle bir şey olması mümkün müdür kü? Söylesem de, şundan dolayı söyledim diyecek bir adamımdır. Esasında çok da söylemem, herkes bilir der geçerim ama, hassas bir konu, maçtan 2 gün önce de bu hassasiyeti göstermek istedim. Benim kalbim de Beşiktaş ile. Finale kadar geldikten sonra da almasını isterim. Bunu da canı gönülden söylüyorum" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler