SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira, 1860 Münih'le anlaştı!

1860 Münih ile Vitor Pereira'nın her konuda anlaştıkları, resmi açıklamanın hafta başında yapılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe ile yolları sezon başında ayrılan Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu. Monaco karşısındaki hüsranın ardından yerini Hollandalı Dick Advocaat'a bırakan Portekizli teknik adam, bundan böyle Almanya'da çalışacak.

Pereira'nın, isminin geçtiği ancak sonrasında detaylarda anlaşamadıklarını açıkladığı 1860 Münih kulübüyle çoktan söz kesildiği öğrenildi. Buna karşın, Almanya ikinci liginde devre arasının gelmesinin beklendiği belirlendi. İlk yarının son maçında dün sahasında Heidenheim ile karşı karşıya gelen Münih sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

Almanca kursları alıyor

Ligde düşme potasına yakın 14. sırada bulunan mavi-beyazlı ekibin bazı maçlarını tribünden de takip eden Vitor Pereira'nın, ülkesinde bir süredir Almanca kursları almaya başladığı ortaya çıktı. Deneyimli hocanın bu girişiminin kulüple çoktan anlaştığının en önemli kanıtı olduğu belirtildi.

Başkan 'açıklayacağız' dedi

Bavyera ekibinin başında bulunan Daniel Bierofka ile yolların ayrılacağını doğrulayan 1860 Münih Kulübü Başkanı Peter Cassalette, kendisine yöneltilen Pereira ihtimali sorusu için "Bunu yok sayamam" cevabını verdiği belirtildi. Cassalette yeni hocayı resmen hafta başında açıklayacaklarını da söyledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler