SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kimpembe, Klopp'un yanına gidiyor

Yaz ayı transfer sezonunda adı sık sık Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan defans oyuncusu Kimpembe, Jurgen Klopp'un Liverpool'una gidiyor.

Premier Lig'in köklü kulübü Liverpool'un, Paris Saint-Germain'in genç savunmacısı Presnel Kimpembe ile ilgilendiği yazıldı.

Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Unai Emery'nin Paris Saint-Germain teknik direktörü olmasından itibaren as takımda yer alan ve yeteneklerini gösterme fırsatı bulan Kimpembe'yi Liverpool Menajeri Jürgen Klopp'un beğendiği ve hakkında daha detaylı raporlar istediği kaydedildi. Jürgen Klopp'un Liverpool savunmasına istediği elit seviyede yetenekli ve genç savunmacı profiline uyan 21 yaşındaki Kimpembe'nin önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde inceleneceği ve her şey olumlu giderse kısa süre içerisinde adımların atılacağı ifade edildi.

Kimpembe ile Chelsea ve Monaco'nun da daha önce ilgilendikleri ancak Paris Saint-Germain'in genç savunmacısını bu yaz bırakmaya yanaşmadıkları belirtildi.

Yazın Türk spor basınında çıkan haberlerde ise Kimpembe ile Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ilgilendiği iddiaları yer aldı. Paris Saint-Germain'in ise Presnel Kimpembe ile kontratını 2021 sezonu sonuna kadar uzatmak için görüştüğü eklendi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler