SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Ünsal Lig TV’de

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilindiğinde TRT'de spor programından gönderilen Hakan Ünsal'ın Lig TV ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon TRT Spor’da Ersin Düzen’in hazırlayıp sunduğu Stadyum programında yorumculuk yapan Hakan Ünsal’ın, yeni sezonda Lig TV’de olacağı öğrenildi. Kanal ile görüşme halinde olan başarılı yorumcunun, anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir yapılanmaya giden TRT Spor, yeni yayın döneminde Hakan Ünsal’ın sözleşmesini yenilememe kararı almıştı. Bu kararın, Ünsal’ın futbolculuğu döneminde Fetullah Gülen ile bir araya geldiği görüntüler nedeniyle alındığı iddia edilmişti. Ünsal ise CNNTürk katıldığı bir canlı yayında FETÖ ile ilişkisinin çok uzun zaman önce kestiğini söylemişti.

[Hakan Ünsal TRT'den kovuldu](https://www.mynet.com/hakan-unsal-trtden-kovuldu-99886-myspor)

Ünsal’ın yeni sezon öncesi Lig TV yöneticileri ile görüştüğü ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Ünsal’ın, Trabzonspor’un başına geçtiği için kanaldan ayrılan Ersun Yanal’ın yerine geçeceği söylendi. Ünsal’ın yeni sezonda Lig TV’de yayınlanan ve Şansal Büyüka’nın sunduğu Maraton programında Tümer Metin ile birlikte Süper Lig maçlarını yorumlayacağı öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler