SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis, Brezilyalı kaleciyi terörist zannetti

Gremio'nun eski kalecisi Andrey Nazario, Atatürk Havalimanı'nda 42 insanın yaşamını yitirdiği terör saldırısı sırasında alanda yer alıyordu. 

28 Haziran akşamı Atatürk Havalimanı'na yapılan bombalı saldırı ve çıkan çatışma sonrası polis bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Havalimanında bulunan yolculardan biri de Brezilya'da uzun süre 1. ve 2. ligde kalecilik yapan Andrey Nazario da vardı.

Brezilya basınına yaşadıklarını anlatan Nazario Alfonso, "Lobideydim o sırada, insanlar yanımdan ağlayarak koşmaya başladılar. Neler olduğunu anlamadım, bilgim yoktu ancak sonra duman ve barut kokusu geldi. Yerde çok fazla kan gördüm. İnsanlar 'terörist' diye bağırıyorlardı. Bir şey düşünememeye başladım." ifadelerini kullandı.

[Drogba'dan patlama sonrası duygusal mesaj](https://www.mynet.com/drogbadan-patlama-sonrasi-duygusal-mesaj-98274-myspor)

Alfonso, "Polis elindeki silah bir anda kafama doğrulttu. Sırt çantam vardı ve ağzı çıktı, öylece ayakta şaşmış duruyordum. Şüpheli bir şeyler buldular. Ben de "Brezilyalıyım" dedim. Durum daha kolay hale geldi. Çantamı tamamen boşalttırdılar, soruşturdular ve gitmeme izin verdiler. Abartacak bir şey yoktu. Güvenlik için yapılması gereken şeylerdi hepsi." diyerek sözlerini noktaladı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler