SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arjantin'de şok! Messi sonrası 5 isim daha bırakıyor

Copa Amerika'yı kaybeden Arjantin'de Messi'nin Milli Takım'ı bırakmasının ardından Agüero, Mascherano, Lavezzi, Higuain ve Biglia da milli formaya veda etme kararı aldılar.

Copa Amerika finalindeki yenilgi sonrası Arjantin'de büyük yıkım yaşanıyor. Sabah saatlerinde Messi'nin milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından 5 ismin daha Arjantin Milli Takımı'nı bırakacağı iddia edildi.

Copa America finalinde Arjantin, Şili'ye penaltılar sonucu elenirken Lionel Messi, penaltı vuruşundan yararlanamadığı karşılaşmanın ardından milli takımdan emekli olacağını açıkladı.

Dünya futbolunda şok etkisi yaratan bu açıklamanın benzerlerini, yakın zamanda, diğer yıldızlardan da görebiliriz.

ESPN'in iddiasına göre ise Lionel Messi'nin ardından Sergio Agüero, Javier Mascherano, Ezequiel Lavezzi, Lucas Biglia ve Gonzalo Higuain gibi isimler de Arjantin Milli Takımı'nı bırakmayı düşünüyor.

MESSİ BIRAKAN TEK OYUNCU OLMAYABİLİR

Manchester City forması giyen Sergio Agüero konuyla ilgili olarak basın mensuplarına verdiği demeçte, ''Messi'yi hiç bu kadar üzgün gördüğümü hatırlamıyorum. Muhtemelen milli takımı bırakan tek oyuncu o olmayacak. Ben ve benim gibi birkaç oyuncu, milli takımda oynamaya devam edip etmeyeceğimizi değerlendiriyoruz'' ifadelerini kullandı.

ÜLKE MEDYASI KALMASINI İSTİYOR

Arjantin spor medyası ise Şili mağlubiyeti sonrası emeklilik kararı alan Lionel Messi'nin kararından vazgeçmesi için kampanya yürütmeye başladı. Ülkenin önemli spor gazetelerinden Ole, ''GitmeMessi'' şeklinde bir başlıkla okuyucularının karşısına çıkarken sosyal medya üzerinden de oyuncunun milli takımda kalması için büyük bir kampanya yürütecek.

Arjantin Milli Takımı'nın kalecisi Sergi Romero, yıldız oyuncunun emeklilik açıklamasını yenilginin verdiği üzüntüyle yaptığını ve kararından vazgeçebileceğini ifade etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler