SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sadri Şener'den Şenol Güneş'e şok suçlama!

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Beşiktaş teknik direktörlerü Şenol Güneş hakkında çok konuşalacak açıklamalar yaptı ve suçlamalarda bulundu.

'Futbol Extra'nın Ağustos sayısına röportaj veren Sadri Şener, spordan siyasete birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şener, birlikte çalıştığı bordo mavili camianın sembol isimlerinden Şenol Güneş hakkında, "Çalışılması çok zor bir hocadır. Parayı sever. Önce para, sonra diğer işler gelir" dedi.

Şener, Güneş'in, "Bana sorulmadan transfer yapıyorlar" sözünün hatırlatılması üzerine de "Olur mu ya? İstifa et o zaman. Ama niye etmedi, para alacak da ondan" yorumunu yaptı.

[İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı](https://www.mynet.com/ibrahim-haciosmanoglu-hakkinda-yakalama-karari-97949-myspor)

"BAŞKAN MUHARREM USTA ÇOK HAVALI SANIRIM!"

Mevcut yönetimin stratejisini bilmediğini de belirten Sadri Şener, "Sanırım bizim bilgi ve tecrübelerimize de ihtiyaçları yok. Muharrem Usta'nın hiç aradığı yok. Belki de bizim çok geride kaldığımızı düşünüyor. Başkan çok havalı sanırım. Benimle konuşmaya çekiniyor da olabilir. Neden çekinebilir? Trabzonspor çok güç durumda ve bunun sebebi de Trabzon halkıdır. Tavır koyamadılar. Benden sonraki yönetimin okuma yazma oranı çok düşüktü. (Hacıosmanoğlu yönetimi) Bundan öte, ayıp bir yönetimdi. Trabzon'u çok küçülttü. O kadar küçülttü ki; Doğu Karadeniz'in başkenti olan Trabzon artık son kenti oldu" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN TÜRKÇESİ ÇOK ZAYIFTIR"

Şener, "İnsanlar, Şenol Güneş'i tebrik edip etmediğimi merak ediyorlar. Beşiktaş'ın hocasını neden tebrik edeyim ki? Şenol bizden ayrıldığında bir basın toplantısında, 'Sadri Şener, benim arkadaşım değildir' dedi. Gerçekten, benim arkadaşım olmadığını mı anlatmak istedi, bilemiyorum. Şenol Hoca'nın Türkçesi çok zayıftır. Arka arkaya cümleleri sıralar; son cümle ile ilk cümlesi arasında hiçbir bağ yoktur. Şenol Hoca, gözümde büyüttüğüm birisi değil. Sadece iyi bir insan, hepsi o" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler