SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meksika 0 - 7 Şili

Copa America çeyrek final maçında Şili, Meksika'yı 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Şili, yarı finalde Kolombiya ile karşılaşacak.

Copa America çeyrek final maçında Şili, Meksika ile karşılaştı. Maçın 15. dakikasında Şili, Edson Raul Puch ile 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarına doğru Şili, Eduardo Vargas'ın attığı golle devreyi 2-0'lık üstünlük ile tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta gol yağmuru vardı. Şili, ikinci yarının hemen başında Alexis Sanchez'in attığı golle durumu 3-0'a getirdi. Ardından 52'de sahneyi, Şili'nin ikinci golünü atan Eduardo Vargas aldı ve skoru 4-0'a taşıdı. Vargas, attığı golden 5 dakika sonra, rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve tabelayı 5-0'a getirdi.

26 yaşındaki forvet, ikinci yarıda durdurulamadı. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Eduardo Vargas yeniden sahnedeydi ve skoru 6-0'a getiren golü kaydetti.

Maçın son sözünü de, gol perdesini açan Edson Raul Puch söyledi ve Şili, Meksika'yı 7-0 gibi bir skorla yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Şili, yarı finalde 22 Haziran Çarşamba günü Kolombiya ile karşı karşıya gelecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler