SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırvatistan'da Hakan Çalhanoğlu korkusu!

Fiorentina forması giyen Hırvat oyuncu Milan Badelj, EURO 2016 hakkında konuşurken, milli takımımız ve Hakan Çalhanoğlu hakkında da görüş bildirdi.

A Milli Takımımızın, EURO 2016 D Grubu ilk maçında karşı karşıya geleceği Hırvatistan'da, Fiorentina forması giyen Milan Badelj, düşüncelerini dile getirdi.

İtalyan basınına demeç veren 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Geleceğimin ne olacağını bilmiyorum. Fiorentina'da kalmak isterim ancak futbolda ne olacağını asla bilemezsiniz" dedi.

EURO 2016 hakkında da konuşan Badelj, "Takımın etrafında güzel bir atmosfer var. Türkiye ile yapacağımız ilk maç çok önemli, sadece bu maçı düşünüyorum. İspanya ile, Çek Cumhuriyeti ile yapacağımız maçları ve hatta bir sonraki turdaki maçlara bile bakmıyorum. Sadece Türkiye maçını düşünüyorum. Henüz tam anlamıyla hazır değiliz ancak Avrupa Şampiyonası başlayana kadar hazır olacağımıza eminim" diye görüş bildirdi.

Moldova ile yaptıkları ve 1-0 kazandıkları maç ile ilgili olarak "Daha fazlasını yapabilirdik ancak endişeli değilim diyen" Badelj, "Coric ve Caleta-Car gibi yetenekli oyunculara sahibiz. Hamburg'da birlikte oynadığım Hakan Çalhanoğlu ise en tehlikeli oyuncuları ve çok dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Türkiye, Avrupa Şampiyonası D Grubu ilk maçında Hırvatistan ile 12 Haziran Pazar günü karşılaşacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler