SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertuğrul Sağlam'a teklif yağıyor

Teknk direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon öncesi yurt içi ve yurt dışından görüşmelerinin olduğunu söyledi.

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Osmanlı Çileği şenlikleri kapsamında Veteranlar Futbol Turnuvası’nı seyretmek için Ereğli’ye gelen Ertuğrul Sağlam, turnuvanın başlama vuruşu öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Ereğli’deki şenlikler kapsamında düzenlenen veteranlar turnuvasının güzel geçmesi temennisinde bulunan Sağlam, yeni sezon için de teklifler olduğunu söyledi.

Son olarak Bursaspor’un başında iken istifa eden ve daha sonra başka takımda yer almayan Sağlam, sezonun yeni bittiğine dikkat çekerek “Yeni sezon ile ilgili çalışmalar var. Sezon yeni bitti. Önümüzdeki sene ile alakalı organizasyon yeni yapılıyor. Ama inşallah kendimizi iyi ifade edebileceğimiz, futbola değer katabileceğimiz, uygun bir ortam bulursak hayırlısı ile tekrar çalışacağız. Yurt içinden de yurt dışından da teklifler var. İnşallah hayırlısı olur.” dedi.

SAFFET AKBAŞ VE HASAN ÖZDEMİR İLE HASRET GİDERDİ

Deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam, bir dönem beraber top oynadıkları ve veteranlar turnuvası için Ereğli’ye gelen eski Fenerbahçeli futbolcular Saffet Akbaş ve Hasan Özdemir ile de bir araya geldi. Hasret gideren eski futbolculardan Hasan Özdemir’in ‘Sen de oyna’ teklifinde bulunduğu Ertuğrul Sağlam oğlu ile maç yaptığı sırada adalesinin yırtıldığı için oynayamayacağını söyledi.

Maç öncesinde eski Fenerbahçeli futbolcu Saffet Akbaş, yanına gelen iki engelli hayranı ile kısa süre sohbet etti. Akbaş, hatıra fotoğrafının ardından hayranlarının yanından ayrıldı. İlk düdük ile başlayan veteranlar turnuvasında 6 takım 2 gün boyunca final için mücadele edecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler