SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sheffield United Ersun Yanal'la görüştü

Ersun Yanal İngiltere'ye giderek Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdullah bin Moosad'ın sahibi olduğu 1. Lig ekibi Sheffield United'ın başkanı Kevin McCabe ile görüştü.

Sheffield'ın Türk yöneticisi Selahattin Baki aracılığıyla yapılan görüşmede başkan McCabe, Ersun Yanal'a transfer teklifini resmen iletti.

Sheffield United Başkanı'nın Yanal'a, "Sizi uzun süredir takip ediyoruz ve Türkiye dışında bir kulüpte çalışmak istediğinizi biliyoruz. Eğer kabul ederseniz sizinle uzun vadeli bir anlaşma yapmak istiyoruz. Amacımız 3 yıl içinde Premier Lig'e yükselmek" dediği öğrenildi.

Başkan McCabe daha sonra kulübün sahibi olan Prens Abdullah'ın geleceğe yönelik projelerini anlattı ve başarı için bütün imkanlarını seferber edeceğini söyledi. Yanal ise, 127 yıllık geçmişi bulunan bir kulüpten gelen transfer teklifinin kendisini onurlandırdığını ifade etti ve düşünmek için süre istedi.

Prens Abdullah bin Moosad, en başarılı Arap işadamları arasında yer alıyor. Aile mirasından çok kendi başına yaptığı işlerle servetine servet katan Prens Abdullah, dünyanın en büyük kağıt üreticilerinden biri. En yakın arkadaşlarından biri olan Alex Ferguson ile sık sık yemekler yiyen Prens Abdullah, futbol konusunda da efsane hocadan sürekli bilgiler alıyor.

Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdullah bin Moosad'ın en sık görüştüğü futbol adamları arasında İngiliz efsane David Beckham da yer alıyor.

[Rodrigo Tello, Ersun Yanal'ı açıkladı](https://www.mynet.com/rodrigo-tello-ersun-yanali-acikladi-96113-myspor)
[Ersun Yanal'dan şok cevap! 'Önce paramı verin'](https://www.mynet.com/ersun-yanaldan-sok-cevap-once-parami-verin-95835-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler