SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor - Galatasaray (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

STAT: Antalya Arena
HAKEMLER: Yaşar Kemak Uğurlu, Erdinç Sezertam, Serkan olguncan
YAYIN: Lig Tv ve Mynet Canlı Anlatım
SAAT: 16.00

Muhtemel 11'ler

ANTALYASPOR: Fornezzi, Samuel, Celustka, Diego, Motta, Fernando, Makoun, Oktay Delibalta, Zeki Yıldırım, Ömer Şişmanoğlu, Eto'o
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Morais
GALATASARAY: Muslera, Hakan Balta, Semih, Sabri, Carole, Donk, Bilal Kısa, Olcan Adın, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski
TEKNİK DİREKTÖR: Jan olde Riekerink

8 maçtır kazanamıyor
Galatasaray, son 8 resmi karşılaşmasında galibiyet elde edemeyerek oldukça kötü bir seriye imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, ligde 6, UEFA Avrupa Ligi ile Ziraat Türkiye Kupası'nda ise birer olmak üzere son 8 resmi maçında rakiplerine üstünlük kuramadı. Bu maçların 3'ünü kaybeden Galatasaray, 5 müsabakada ise rakipleriyle yenişemedi.

SÜPER LİG'DE 40. MÜCADELE
Antalyaspor ile Galatasaray bugüne kadar toplamda 49 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Antalyaspor rakibine karşı 7 kez galip gelirken, 14 beraberlik ve 28'de yenilgi aldı. İki takım Türkiye Kupası'nda 10 ve Spor Toto Süper Lig'de ise de 39 kez karşı karşıya geldiler. Antalyaspor ve Galatasaray Cumartesi günü saat 16.00'da oynayacakları maç ile Spor Toto Süper Lig'de 40. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında oynanan son 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

OKTAY CEZALI, LAZAREVİÇ VE CHİCO SAKAT
Geçen hafta Kayserispor maçında sarı kart gören Oktay Delibalta Galatasaray maçında cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Chico ve Lazareviç'in maçta forma giymesi beklenmezken, hafif sakatlığı bulunan Danilo'nun ise Teknik Direktör Jose Morais'in görev vermesi halinde forma giymesi bekleniyor.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Antalyaspor kadrosunda Sneijder, Selçuk İnan, Denayer ve Chedjou’nun olmaması dikkat çekti.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Antalyaspor'da 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı bulunan Zeki Yıldırım, Serdar Özkan, Diego Angelo ve Chico eğer Galatasaray maçın sarı kart görürse haftaya oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

ANTALYA'DA ASLAN ÜSTÜN
İki takım Antalya'da toplam 24 maçta karşılaştı. Kırmızı-beyazlılar Antalya'da oynadığı 24 maçta sadece 3 galibiyet alırken, 8 beraberlik ve 13 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

EN FARKLI SKOR 5-0 VE EN FAZLA 8 GOL
1994-1995 yılında Spor Toto Süper Lig'de oynanan ve Galatasaray'ın 5-0'lık üstünlüğü ile son bulan maçta Antalyaspor rakibine karşı en farklı yenilgisini almıştı. Antalyaspor ile Galatasaray arasında en gollü geçen maçlar ise 1986-1987 yılında Türkiye Kupası maçında oynanan ve Galatasaray'ın 6-2'lik üstünlüğü ile sona eren ve 1999-2000 yılında yine Türkiye Kupası mücadelesinde oynanan ve Galatasaray'ın 5-3 üstünlüğü ile sona eren ve toplamda 8 golün atıldığı maçlar olarak tarihteki yerini aldı.

ANTALYA'DA GOLÜN ADI SAMUEL ETO'O
Antalyaspor'un, Galatasaray'a karşı en büyük kozu golcü Samuel Eto'o olacak. Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 27 maçta rakip filelere 17 gol atma başarısı sağlayan Kamerunlu süper star saha içerisinde de takımı toparlayan isim olarak ön plana çıkacak. Gol krallığında da rakibi Mario Gomez'den 4 gol geride olan Eto'o'nun Galatasaray'ı avlayarak tekrar yarışın içerisinde dönmek istediği bildirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler