SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'a sakatlık şoku

Çin'deki hazırlık maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağı iddia ediliyor. Yıldız oyuncu tedavisi için İstanbul'a geldi.

Galatasaray’dan Çin’in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz sakatlığı sebebiyle İstanbul’a döndü. Tedavi için İstanbul’a gelen milli futbolcunun sahalardan 3-4 hafta uzak kalabileceği iddia edildi.

[Galatasaray Burak Yılmaz'ın bonservisini açıkladı](https://www.mynet.com/galatasaray-burak-yilmazin-bonservisini-acikladi-93227-myspor)

Beijing Guoan’ın son hazırlık maçında sakatlanan Burak Yılmaz’ın sakatlığı konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, İstanbul’da tedavisine başlanılan Yılmaz’ın sahalara dönmesinin 3-4 haftayı bulacağı ifade ediliyor.

[Burak Yılmaz, Arda Turan'ı geçti](https://www.mynet.com/burak-yilmaz-arda-turani-gecti-92992-myspor)

Beijing Guoan'dan Burak Yılmaz'a büyük şok!

Brezilya basını, Burak Yılmaz'ın takımı Beijing Guoan'ın Brezilya Ligi'nde gol kralı olan Santoslu Ricardo Oliveira'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını yazdı.

Buna göre oyuncunun menajeriyle temasa geçen yetkililer, futbolcuya Santos'ta kazandığının 8 katı fazla bir maaş teklifi yaptılar.

35 yaşındaki ismin şu anki aylık kazancının 34 bin euro olduğuna ve bunun 230 bine çıkabileceğine dikkat çekildi. Oliveira'nın da yöneticilerle görüşerek Çin ekibine gitmek istediğini ilettiğinin altı çizildi.

"FİZİK OLARAK YETERSİZ"

Öte yandan yeni takımından Burak Yılmaz ile ilgili ilk yorum geldi. Beijing Guoan teknik ekibinden ismi açıklanmayan bir yetkili Çin basınına yaptığı açıklamada, oyuncunun henüz forma girmediğini açıkladı, fizik olarak yetersiz görüldüğü aktarıldı:

"Henüz kendine gelemedi ve en iyi seviyesinde değil. Ancak bunun büyük bir sorun olmadığını düşünüyoruz. Ligin başlayacağı gelecek haftalara kadar iyi duruma geleceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler