SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sporseverlere müjde: Avrupa Ligi maçları şifresiz

Televizyon yayıncılığı alanında yenilikçi uygulamalar geliştirmeye devam eden Türk Telekom Tivibu,  ‘konferans yayınını’ tüm Tivibu üyelerine açık olan Tivibu Spor 4 ve Türksat’tan şifresiz olarak gerçekleştirerek bir ilke imza atıyor.

UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşmalarının oynanacağı 25 Şubat Perşembe günü toplam 14 maçın en kritik pozisyonları ve golleri ‘konferans yayını’ ile sıcağı sıcağına ve dönüşümlü olarak ekrana gelecek.

Türk Telekom’un yeni nesil televizyon platformu Tivibu, spor yayıncılığındaki yeniliklerine; maçların kırılma anlarını ve gollerini 3 dakika içerisinde seyircilerle buluşturan ‘konferans yayınıyla’ devam ediyor.

Sporseverler, 25 Şubat Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rövanş karşılaşmaları arasından 14 önemli maçın en kritik pozisyonlarını Tivibu Spor 4’teki ‘konferans yayını’ ile takip edebilecekler.

[İşte Galatasaray'ın Lazio kadrosu](https://www.mynet.com/iste-galatasarayin-lazio-kadrosu-93258-myspor)

‘Konferans yayınında’ karşılaşmaların nefes kesen dakikaları yapılacak özel bağlantılarla ve interaktif olarak en kısa sürede futbolseverlerle buluşturulacak, karşılaşmaların devre aralarında da pozisyon ve maçlara ilişkin skor, yorum ve istatistik bilgiler izleyicilerle anlık olarak paylaşılmaya devam edilecek.

[Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova kadrosu belli oldu](https://www.mynet.com/fenerbahcenin-lokomotiv-moskova-kadrosu-belli-oldu-93273-myspor)

Tüm Tivibu üyelerine açık olan Tivibu Spor 4 kanalından takip edebileceği dönüşümlü konferans yayınlar, Tivibu üyesi olmayan futbolseverler için Türksat üzerinden şifresiz olarak sunulacak. Karşılaşmaları Türksat üzerinden takip etmek isteyen kullanıcılar, yapacakları 11880 MHz frekans, 20000 sembol oranı, Yatay (H) polarizasyon, 2/3 FEC ayarlarıyla Tivibu Spor 4 kanalından maçları kolayca izleyebilecekler.

TİVİBU SPOR KONFERANS YAYIN PROGRAMI

25 Şubat Perşembe

UEFA Avrupa Ligi 20:00 Yayını

Schalke-Shaktar Donetsk

Atletico Bilboa-Marsilya

Liverpool-Ausburg

Krasnodar-Sparta Prag

Lazio-Galatasaray

Leverkusen-Sporting CP

Rapid Wien-Valencia

UEFA Avrupa Ligi 22:05 Yayını

Tottenham-Fiorentina

Porto-Dortmund

Napoli-Villareal

Basel-St.Etienne

Molde-Sevilla

Olympiacos-Anderlecht

Man.United-Midjylland

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler