SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhammed Demirci'ye şok ceza!

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar İstanbulspor'a kiraladığı Muhammed Demirci geçen hafta oynanan Nazilli Belediyespor maçında rakibinin yüzüne tekme atarak oyundan atılmıştı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İstanbulspor'a transfer olan Beşiktaş'ın eski yıldızı, genç oyuncu Muhammed Demirci'ye 3 resmi müsabakadan men cezası verildi. Bir dönem geleceğin yıldızı olarak gösterilen 21 yaşındaki oyuncu, Nazilli Belediyespor ile oynanan karşılaşmada rakibinin suratına kasti olarak tekme atınca kırmızı kart görmüştü.

PFDK'nın İstanbulspor ile ilgili kararı şu şekilde: "İstanbulspor'un, 07.02.2016 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor - İstanbulspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.400 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada İstanbulspor sporcusu Muhammed Demirci'nin, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 1.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada İstanbulspor Teknik Sorumlusu Yalçın Koşukavak'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 1.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada İstanbulspor Antrenörü Fırat Gül'ün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 1.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına" karar verilmiştir.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler