SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Engin: 'Yürüyen RVP, Burak'ın 2 katını alıyor'

Beyaz Tv ekranlarında konuşan Sinan Engin, Burak Yılmaz ile arasında geçen diyaloğu paylaştı.

Galatasaray'da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olması, Türk spor kamuoyunda gündemi değiştirirken, Beyaz Tv ekranlarında konuşan Sinan Engin, Burak Yılmaz ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Sinan Engin, Burak Yılmaz'ın aldığı maaşın gereksiz yere eleştirildiğini söyledi. Fenerbahçe'de Robin Van Persie'nin iki katı kazandığını, kimsenin eleştirmediğini ancak Burak'a yüklenildiğini kaydetti.

"Burak'la konuştum, "Gideceğim durmayacağım ağabey, kalmayacağım" dedi. Galatasaray taraftarı Burak Yılmaz'ı bağrına bassaydı kalacaktı. Şimdi Çin'den 2 katı para alacak, el üstünde tutulacak. net; taraftar Burak'ı istemiyor... Burak kesinlikle bana anlattı... "Taraftarın tepkisi beni çok üzüyor, bu tepkiden dolayı gitmek istiyorum" dedi. Başka hiçbir şey değil, "Sakat oynadım" diyor." dedi.

Galatasaray taraftarına da değinen Engin, "Şimdi kaldınız Umut Bulut'a... Sinan da gitti... Umut'a bir şey olsa yandınız.. Fenerbahçe'de yürüyen Van Persie, Burak Yılmaz'ın 2 katı para alıyor ama nedense kimse ağzını açmıyor" açıklamasını yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler