SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hagi çılgına döndü!

Hagi Antalya'daki hazırlık maçında hakemin kararlarına daha fazla dayanamayıp çıldırdı. Oyunun bir süre durduğu maçta Hagi hakemin kararına uymadı.

Takımı ile Antalya'da kampta olan Galatasaray'ın efsane oyuncusu George Hagi, hazırlık maçında çılgına döndü. Takımı Viitorul ile Antalya'da kampta olan Hagi dün Bulgar ekibi Levski ile yapılan hazırlık maçında kararları dolayısıyla hakem ile tartıştı.

Hakemin verdiği bir kararlar nedeniyle sinirlenen Hagi, hakeme tepki gösterdi. Bunun üzerine hakemin saha dışına davet ettiği tecrübeli teknik adam, hakemin kararına uymadı.

Hakemin ısrarı ve Hagi'nin karara uymaması nedeniyle maç bir süreliğine durdu. Hagi yedek kulübesinde takımı oyuncuları ve hakemi eleştirdi. Takım oyuncularına oyun oynamaya değil tatil yapmaya gelmişler eleştirisinde bulunan Hagi, hakemi de 'bizi yeni hakemlerle denek olarak kullanıyorlar' tepkisinde bulundu.

Hagi'nin sahayı terk etmemesi üzerine hakem oyunu kaldığı yerden devam ettirdi. Hagi'nin takımı Viitorul hazırlık maçını 3-1 kaybetti. Hagi ve takımının Antalya'daki kamp programı Ukrayna'nın Vorskla Poltava takımı ile yapacağı hazırlık maçı sonrası sona erecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler