SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu Trabzon'u karıştırdı!

Fenerbahçe’den ayrılarak bu sezon Başakşehir forması giymeye başlayan sahaların hırçın futbolcusu Emre Belözoğlu, annesinin memleketi Trabzon’da yine ‘olay’ oldu.

Emre Belözoğlu, sosyal medya aracılığıyla uluslararası fenomen haline gelen “Köksal Baba” namıyla tanınan Köksal Bektaşoğlu’nun 10 Şubat’ta gerçekleşecek 41. yaş gününü kutlamak için hazırladığı video tartışma yarattı.

BABA ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Trabzon’un simgelerinden Köksal Baba’nın Facebook sayfasında, geçtiğimiz Pazar günü öğleden sonra yer verilen ve Emre’nin “Köksal babam seni çok seviyoruz. Allah sana uzun ömürler nasip etsin Başımızdan eksik etmesin. Doğum günün kutlu olsun Köksal baba” mesajını içeren 12 saniyelik görüntü, takipçileri ikiye böldü. Yüklenmesinin üzerinden daha 24 saat geçmeden yüzbinlerce kişi tarafından izlenen videonun altına yapılan bini aşkın yorumların bazılarında annesi Trabzon Maçkalı olan Emre, takdir edildi, önemli bir kısmında ise çok ağır sözlerle eleştirildi.

“KALDIRIN BU VİDEOYU”

Emre’ye tepki gösteren yüzlerce yorumcu, ağza alınmayacak galiz küfürler kullanırken, “Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak Emre Belözoğlu'nu seviyorum. Adam düşünmüş video çekmiş bize yakışanı yapmak gerek küfür etmek değil” diyen “Özer Peker” adlı internet kullanıcısı gibi yüzlercesi de futbolcuya destek oldu. Emre’ye öfkeli onlarca kişi ise, sayfa yöneticilerinden videonun kaldırılmasını istedi. Bu isteğe yanıt gecikmedi.

KÖKSAL BABA EMRE’YE SAHİP ÇIKTI

Köksal Baba ve yakın arkadaşları Süleyman Köse ile Ahmet Armutçu’nun imzasını taşıyan yorumda “Trabzonlu hemşerimiz kardeşimiz Emre Belözoğlu'na insanlık namına göstermiş olduğu hassasiyet ve alaka için teşekkür ederiz” denildi. Baba ve sayfanın yöneticileri yakın arkadaşlarının Emre’ye destek çıktığı gibi, ağır hakaretler için yorumları da silmediği dikkat çekti.

TEPKİ ÜZERİNE OKUL YAPTIRMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Emre Belözoğlu ile Trabzonspor taraftarının arası şike söylentileriyle anılan 2010-2011 sezonunda açılmaya başlamış, bir daha da normalleşmemişti. 2013’te, Kadıköy’de oynan maçta Bordo-mavili siyahi futbolcu Zokora’dan yediği uçan tekme öncesi "Pis zenci" dediği iddiasıyla bütün Trabzon'un hedef tahtasına yerleşmişti. Belözoğlu'nun, aynı yıl annesinin memleketi olan Trabzon'un Maçka ilçesine yaptıracağı ana okulu inşaatından da tepkiler yüzünden vazgeçtiği belirtilmişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler