SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Şaş'tan dayak açıklaması

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan şampiyonluk maçında Hasan Şaş'ın kırmızı kart görmesiyle saha ve tribünler karışırken maça ara verilmiş, Hasan Şaş'ın ise hastanelik olduğu iddia edilmişti.

Olayların, Fenerbahçe kale arkasında genç bir taraftarın Galatasaraylı oyunculara sürekli küfür etmesi sonucu başladığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı oyunculara ve özellikle Hasan Şaş'a "Ne kendini yere atıyorsun o.....ç..." diye bağıran seyirci için oyuncular güvenliğe "Bize küfür ediyor,bunu salon dışına alın" şeklinde talepte bulundu.Bunu gören taraftar Hasan Şaş'ın üzerine sandalyesinden kalkıp yürüyünce Şaş'ta tepki gösterdi.

Ortamın gerilmesi üzerine TV8 yetkilileri ve hakem tansiyonu düşürmek amacıyla Hasan Şaş'a kırmızı kart göstermeyi uygun gördü. Hasan Şaş'ın kart görmesi salonu daha da gerdi. Şaş'ın sahadan ayrılıp soyunma odasına gitmesinden sonra her iki takımın taraftarları birbirine girdi. Havada şişeler ve insanlar uçuştu.

Galatasaraylı Evren Turhan'ın ailesinin bulunduğu bölgeye atılan şişeler tehlike yaratırken oyuncular maçı bırakmak istedi.

Olayların odağındaki isim Hasan Şaş'ın yakın çevresine "Hastanelik olduğum iddiaları yalan. Sakarya'dan dönerken telefonum susmadı. Ben salon karıştığında soyunma odasındaydım. Bizim maçtan önce NTV-TV8 maçı, Murat Boz ünlüler güle oynaya oynuyor. Kızlar alkışlıyor. Biz de futbolu bırakmış insanlar olarak şov maçına çıkıyoruz. Biletsiz bedava izliyorsun. Zevk alacağına küfür ediyorsun.İnsanlar birbirlerini tahrik ediyor. Anlayabilmiş değiliz"şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler