SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi

Süper Lig'de ilk 17 haftanın sona ermesiyle birlikte şampiyonluk oranları da güncellendi.

Devreyi 41 puanla Beşiktaş lider kapatmasına rağmen İddaa risk yönetimi şampiyonlukta Fenerbahçe'yi favori gösterdi. Kanarya'nın şampiyonluğuna 1,45 oran verildi.

Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider konumda bulunan Beşiktaş'ın oranı ise 2.00 olarak belirlendi.

Galatasaray'a yüksek oran!

Ligde kötü günler geçiren ve iki ezeli rakibinden Beşiktaş'ın 11, Fenerbahçe'nin ise 10 puan gerisinde kalan, kadro ve oyun anlamında da iki takımdan geride görülen Galatasaray'a verilen oran ise 1'e 10...

Real Madrid 1'e 4,6 veriyor

Atletico Madrid'in lider olduğu La Liga için de ilginç oranlar açılmış durumda... 41 puanla lider Atletico'ya uzun vadede çok fazla güven duyulmazken, 1'e 8 oran açıldı. İkinci sıradaki Barcelona ise ağır favori... Katalanlar için 1'e 1,05 oran belirlenirken, üçüncü sırada yer alan, 37 puanı bulunan ve sahada oynan futbolu çok eleştirilen Real Madrid'e ise 1'e 4,6 oran verildi.

İngiltere'de Arsenal ve City

İngiltere Premier Lig'in favorisi ise 1,95 oran verilen Arsenal ve Manchester City olarak gösterildi. Görevi tehlikede olan Van Gaal'ın çalıştırdığı Manchester United'a 1'e 18, Klopp'lu Liverpool'a 1'e 35 ve Mourinho'yu gönderip, Hiddink'i başa getiren Chelsea'ye ise 1'e 100 oran belirlendi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler