SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Vural bombayı patlattı!

Gençlerbirliği'nin başında ilk maçına çıkan Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından, "Ben takımımda ışık gördüm. Türkiye Ligi'nde işler son 5-6 haftaya kaldığında hatırlar, gönüller, ona acımalar, buna ağlamalar giriyor. İşi buna bırakmamalıyız." dedi.

Gençlerbirliği'nin başında ilk maçına çıkan Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından, "Ben takımımda ışık gördüm" dedi.

"Ben takımımda ışık gördüm. Oyunun tamamıyla hakimiyiz. Maçın başında Emre, Engin ve Kamil'e dikkat etmemiz gerektiğini söylemiştim. Futbol enteresan oyun. 6'ya yakın pozisyonumuz var. Pozisyon vermedik, 3 kere geldiler ikisi oldu. El Kabir, Landel, Doğa ve Uğur yoktu. Mücadeleden memnunum. 39 puana ihtiyacımız var. 9 maç kazanmamız lazım ligde kalmak için. Ama bu 9 maçı son 5-6 haftaya bırakmadan kazanmalıyız. Çünkü Türkiye Ligi'nde işler son 5-6 haftaya kaldığında hatırlar, gönüller, ona acımalar, buna ağlamalar giriyor. İşi buna bırakmamalıyız."

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise şunları söyledi:

"Eksiklerimiz var, sorunlarımız var. Ama 10 kişi kaldıktan sonra çok ciddi oynadık, yürekten oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Eskişehir'de işimiz çok zor. Futbol barışının sağlanması lazım. İç dinamiklerin harekete geçip ayağa kalkmalıyız. Takviye sözü var, bunu yapıp umutlanmalıyız."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler