SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli: 'Kimse bizsiz yürüyemez!'

Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray'da teknik patron Mustafa Denizli, mücadeleyi değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş’a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından ara transferde transfer sinyalini verirken, maçın hakemi Mete Kalkavan’ı da eleştirdi!

Sözlerine maçı değerlendirerek başlayan Denizli, “İlk yarıda kötü oynadık. Kendi içimizde bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz. Bu zaman zaman bizde sıkıntı yaratıyor. İkinci yarının başında oyunu dengeledik, öyle ya da böyle gol bulduk. Yediğimiz gol talihsizdi!” dedi.

“NE GALATASARAY PES EDER, NE BEN PES EDERİM”

Mustafa Denizli, zor şartları bilerek göreve geldiklerini söyleyerek, “Burası sorunsuz gül bahçesi değildi. Bunu bilerek göreve başladık. Ne Galatasaray pes eder, ne ben pes ederim! Geride bıraktığımız dönem, önümüzdeki dönemden daha kısa bir dönem! İkinci yarıya baktığımızda bizi avantajlı duruma geçirecek bir tablo var önümüzde… İkinci yarıda sorunları dışarıdan çözeceğiz. Bu tablo değişecektir! Zaman zaman iyi işler yaptık, zaman zaman pas hatalarını aşan hatalar yaptık” ifadelerini kullandı!

[Derbiden kareler-![Beşiktaş - Galatasaray derbisinden kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125410/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-galatasaray-derbisinden-kareler-155373-myspor)

KALKAVAN’A ELEŞTİRİ!

Derbinin hakemi Mete Kalkavan’a da yorum getiren Denizli, hatalar devam ederse ileride daha büyük konuşacağını söyleyerek, “Herkes atlar ama ben atlamam! Bir oyun nasıl kıymık kıymık edilir gördük! Başkaları görmez ama bizden kaçmaz! Hakemlere güven duyuyorum dedim inşallah ileride de demeye devam ederim! Bu konuya dikkat çekeğim! Bu böyle devam ederse ileride daha büyük konulara dikkat çekerim! Oyunun temposunu düşüren, oyuncuyu sinirlendiren düdükleri biz gayet iyi görürüz” dedi.

“SÜREKLİ ARKAYA BAKACAKLAR”

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hiçbir zaman yarışları önde götürmediğini söyledi. Denizli sözlerini şöyle tamamladı;

“Beşiktaş bu ülkenin en güçlü takımlarından bir tanesi! Buradan çıkan 3 sonuç da doğan sonuç olacaktı! Önümüzdeki 2 tane maçımız var. Kupa maçı var… Bu dönemi öyle veya böyle geçeceğiz! Bizim hayatımız bu tür mücadelelerle geçti! Ben hiçbir zaman önde yarış götürmedim! Hep arkadan götürdüm. Beşiktaş’ı son olarak şampiyon yaptığımızda da ilk yarıyı 6. sırada bitirdik.

Hiç kimse bizsiz yürüyemez! Önümüzdeki takımlar sürekli arkaya bakacaklar. Çünkü orada biz varız! Biz sürekli önümüzde bakacağız.“

Şenol Güneş: Hangi oyuncu olursa olsun herkes takım için her şeyini ortaya koyuyor. Hepsi iyi niyetli ve karakterli oyuncular. Bu takım sahaya çıktığı zaman yapılmak istenen baskıların etkisi altında kalsak top oynayamayabilirdik. UEFA'dan elendiğimiz için üzüntümüz devam ediyor. O maçta bugünden daha iyi oynadık. Tolga'ya da Günay'a da oyun içindeki hatalarından dolayı geçmiş olsun diyorum. Sezon başından beri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz, zaten bir kaleciye ihtiyacımız vardı, sezon başı alamadık. Allah'tan oyuncularım etkilenmediler bu tip şeylerden. İki tane genç kalecimiz var ve hazır değiller. Gökhan'ı oynatmasak neden oynatmadın, oynatsak neden oynattın diye eleştirilebilirdik, her oyuncu için olan şeyler bunlar.


Mario Gomez: Futbol böyledir, sonraki maça konsantre olmanız lazım. Bu takım adına alınan bir galibiyetti, beraber mücadele ettik. Zor maçtı çünkü Avrupa Ligi'nde kaybettik. İyi bir sezon geçirip tur atlamayı hak etmiştik, mutlu değildik bundan.Galatasaray'a gol şansı tanımadık ama gol atmayı başardılar buna rağmen. Takımdaki atmosfer muhteşem. Benim için iyi olan şey gazeteleri anlamıyor olmak, son maçtan sonra iyi şeyler yazmadılar. Takımda ve kulüpte atmosferin iyi olduğunu biliyoruz, yardımlaşma-dayanışma çok yüksek. Bu yüzden lideriz. Bu maça dönüp kazanmak önemliydi ve biz de bunu yaptık. Bu tip maçları oynamayı seviyorum.


Ersan Gülüm: Oyunun hakimi bizdik. İyi ve baskılı oynadık. Taraftarın desteği de arkamızdaydı bu akşam. Pazartesi akşamı Olimpiyat’a gelmek kolay değildi. Yediğimiz gol hatalıydı ama herkeste olabiliyor. Golü yedikten sonra gol bulacağımızı biliyorduk. Çünkü sürekli biz pozisyona giriyorduk. Onların gole kadar pozisyonu yoktu. Pes etmedik, kazanmayı bildik. Takım arkadaşlarımızı kutluyorum. Hedefimiz son 2 maçta 6 puan tabi ki... Yarıya lider girmek istiyoruz Geçen senelerde yeni takımdık, gençtik; ama bu sene alıştık! Bu sene bence daha iyi hücum yapıyoruz. Sadece defansa odaklanmıyoruz. Çok şükür iyi futbolu sahaya yansıtıyoruz. Kazandık ve mutluyuz.


Olcay Şahan: Galibiyetle ilgili yorum yapmayacağım. İyi günde ve kötü günde yanımızda olan taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Kazanırsak Ersan'a bizi lüks bir yerde yemeğe davet edeceksin demiştim, önümüzdeki haftalarda gerçekleşir umarım.


Selçuk İnan: Ben bugün burada maçı değil hakemle ilgili konuşmak istiyorum. Hatta hakemler değil, Mete Kalkavan hakkında konuşmak istiyorum. Ben Mete hocayı çok seviyorum, saygı duyuyorum ama onlar da haddini bilecek. Tamam belki benle ilgili bir problemi var. Takmış kafasına bir şeyi benle ilgili ama takımımla ne alakası var? Neden takımla uğraşıyor? Futbolu bilenler iyi bilir ama bazı hakemler ince ince çalışır. Özellikle bu hakem. Benim ona söyleyeceğim benimle ilgili kötü bir düşüncesi varsa bana söylesin. Biz 4 senedir 8 kupa kazandık. İnsanlar tabii ki bir değişiklik istiyorlar, farkındayız. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz ama herkes kendine dikkat etsin.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler