SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray'daki başarılı yıllarından sonra Inter'e giden Felipe Melo, İtalyan muhabirin sorusuna Türkiye'den örnek vererek yanıt verdi.

Galatasaray’da iz bıraktıktan sonra İtalya’nın Inter takımına transfer olan Felipe Melo, burada da rahat durmuyor. İtalya’nın gözde spor gazetelerinden La Gazetta dello Sport’a röportaj veren Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Muhabirin, “Inter’in kötü futbol oynadığı görüşüne ne cevap verirsin” sorusuna yanıt veren Melo, “Türkiye’de Fenerbahçe’yi evinde yenemezsiniz diyorlardı. Ne oldu biliyor musunuz? Onların sahasında şampiyonluk kupası kaldırdık. Biz şampiyon olunca ışıkları kapattılar ve karanlıkta şampiyonluk turu atmak zorunda kaldık. Taraftarları gitmişti. Benimle derbi hakkında tartışanlara tek bir şey söylüyorum: “Şampiyon biz olduk”. Olay budur. Diğerlerinin ne dediği umrumda değil. Bu konuda da diğer konularda da” diye konuşarak” önemli olay şeyin sezon sonunda gülmek olduğunu vurguladı.

Galatasaray’da 4 sene başarıyla forma giyen Brezilyalı futbolcu, sezon başında sarı-kırmızılılarda 2 maç oynadıktan sonra Inter’e transfer oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler