SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ajax pes etmedi!

Avrupa Ligi A Grubu'nda Celtic'e konuk olan Ajax, geriye düştüğü maçı kazandı; gruptan çıkma şansını son haftaya bıraktı.

Fenerbahçe'nin de yer aldığı Avrupa Ligi A Grubu'nda ikincilik şanslarını son haftaya taşımak isteyen Celtic ile Ajax, kozlarını Celtic Park'ta paylaştı.

Celtic maça, Gordon, Lustig, Boyata, Simunovic, Tierney, Forrest, Armstrong, Rogic, McGregor, Mackay-Steven, Griffiths 11'i ile başladı.

Ajax ise sahada; Cillessen, Tete, van der Hoorn, Riedewald, Dijks, Schone, Klaassen, Gudelj, Fischer, Milik, Younes 11'i ile yer aldı.

Mücadeleye hızlı başlayan Celtic, henüz 4. dakikada McGregor'un attığı güzel golle üstünlüğü ele geçirdi. Oyuna ortak olmaya başlayan Akax, 22. dakikada Milik'in kaydettiği golle skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

68. dakikada McGregor'un vuruşunda top üst direkten geri gelirken, 86. dakikada Ajax adına Younes direği geçemedi. 69. dakikada oyuna dahil olan Cerny, 88. dakikada ağları havalandırdı ve Ajax, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Gruptaki ilk galibiyetini alan Ajax puanını 6'ya yükseltirken, gruptan çıkma şansını son haftaya taşıdı. Yine galibiyetle tanışamayan Celtic ise 2 puanda kaldı ve Avrupa'ya havlu attı.

Ajax, son haftada Molde'ye konuk olacak. Celtic ise İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler