SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ödül töreninde Ronaldo'nun talebini reddetiler

ESM tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Altın Ayakkabı ödülü Cristiano Ronaldo'ya Madrid'de düzenlenen bir organizasyonda takdim edildi. Ödül töreninde ise ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ronaldo'nun özel isteği kabul edilmedi.

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, kariyerinde 4. kez Avrupa'nın en golcü unvanına ulaşırken, ödülünü Madrid'de ESM'in (European Sports Media) düzenlediği organizasyonda aldı.

"Daha fazlasını istiyorum"

Ödülünü daha önceden aldığı Altın Ayakkabı ödülleriyle yanyana koyarak adeta şov yapan 30 yaşındaki yıldız "Bu ödülü 4. kez kazanmak müthiş bir şey. Bir ayrıcalık. Bunun için aileme, takım arkadaşlarıma ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Ama bu bana yetmez. Beşinci hatta altıncı Altın Ayakkabı'yı da istiyorum. " dedi.

Ödülü annesinden almak istedi, reddedildi

Tören öncesi ise ilginç bir olay yaşandı. Ronaldo, kulübüne bu ödülü, kendisi için hayatında her zaman ayrı bir yeri olan annesinin vermesini istedi ancak Real madrid bu talebi, ödülü başkan Florentino Perez'in vereceğini belirterek reddetti. Bu sebepten ötürü tören boyunca Ronaldo'nun moralinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Altın Ayakkabı, ESM tarafından her sene Avrupa'nın liginde en çok gol atan oyuncusuna veriliyor.

Ronaldo daha önce bu ödülü sırasyla 2007-2008, 2010-2011 ve 2013-2014 sezonlarında kazanmıştı. Portekizli oyuncu böylece bu ödülü 3 kez kazanan Lionel Messi'yi de geçmiş oldu.

Başarılı oyuncu geçen sezon La Liga'da 48 golle en çok gol atan oyuncu olmuştu.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler