SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Sporu Ankara'ya ağlıyor

Ankara’da yaşanan hain saldırı sonrasında Türk spor camiası oynanacak müsabakaları ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

Ankara’da yaşanan hain saldırı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim’de oynanacak olan maçların ertelendiğini duyurdu.

TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Ankara’ya yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim’de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir.

BASKETBOL FEDERASYONU DA AÇIKLAMA YAYINLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 3 günlük yas ilan edilmesi nedeniyle Spor Toto Basketbol Ligi'nin 1. haftasında yarın oynanması planlanan dört müsabakayı ileri bir tarihe erteledi.

Buna göre aşağıdaki dört müsabaka, daha sonra açıklanacak ileri bir tarihte oynanacak.

Muratbey Uşak Sportif - Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor
Türk Telekom - Demir İnşaat Büyükçekmece
İstanbul BBSK - Banvit
Anadolu Efes - Torku Konyaspor

Basketbol Federasyonu ayrıca, "Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Süper Ligi Direktörlüğü olarak yaşanan elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

VOLEYBOL FEDERASYONU LİGLERİ ERTELEDİ

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, terör saldırılarında şehit olan askerlerimiz ve polislerimiz için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Voleybol Federasyonu 11 Ekim'de 1. ve 2. liglerde oynanacak resmi müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir.

AT YARIŞLARI DA İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Türkiye Jokey Kulübü de yaptığı açıklamada at yarışlarının 3 gün ertelendiğini duyurdu.

TJK'dan yapılan açıklama şu şekilde; "Ankara’da meydana gelen elim terör saldırısı nedeniyle tüm yurtta 3 günlük Ulusal yas ilan edilmiştir. Bu üzücü ve tüm ülkemizi derinden etkileyen olay sebebiyle, 10-11 ve 12 Ekim 2015 tarihlerinde tüm yerli ve yabancı yarışlar İptal edilmiştir."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler