SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kjaer, Ronaldo'yu çıldırttı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu 9. maç haftasında Portekiz ile Danimarka karşı karşıya geldi. Nani, Alves ve Quaresma'nın, Kjaer'e karşı mücadele ettiği maçta Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Kjaer ile Ronaldo arasında yaşananlar geceye damga vurdu

Real Madrid'in süper yıldızı Ronaldo'ya sıkı markaj uygulayan Kjaer, Portekizli'yi sinirlendirdi...

İkili, önce köşe noktasına yakın yerde gerilim yaşadı. Kjaer'in topun dışarı çıkmasını sağlamak için vücudunu kullanarak rakibini yere sermesi Ronaldo'yu sinirlendirdi. Ronaldo el-kol hareketleriyle Kjaer'e tepki gösterdi.

Hakem Mark Clattenburg, Ronaldo'nun Kjaer ile yaşadığı ikili mücadelelerin ardından Portekizli'nin yaptığı yoğun faul itirazlarına da olumlu geri dönüş yapmayınca Ronaldo adeta küplere bindi.

Son dönemde Fenerbahçe'de oynadığı futbolla eleştirilen Kjaer'in iyi performansı Sarı-Lacivertli taraftarları sevindirirken, Danimarka'lı oyuncunun Fenerbahçe'de beklenen performansı henüz gösterememesi partneri Bruno Alves'e de bağlandı.

Mücadeleyi Portekiz, Moutinho'nun golüyle 1-0 kazandı. Türkiye'de forma giyen oyunculardan Nani, Alves ve Kjaer ilk 11'de görev yaparken; Quaresma ikinci yarıda Nani'nin yerine oyuna dahil oldu...

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler