SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Şaş, Adana Demirspor'a doğru

Adana Demirspor yönetiminin takımın başına Hasan Şaş'ı getirmeyi planladığı öğrenildi.

PTT 1.Lig'de mücadele eden ve 6. sırada bulunan Adana Demirspor'da yönetim takımın başına flaş bir ismi getirmek için harekete geçti. Fatih Terim'in de tavsiyesini alan yönetim Osman Özköylü'nün yerine Galatasaray'ın eski efsanesi Hasan Şaş'ı takımın başına getirecek.

Fatih Terim önerdi

Fatih Terim'in de tavsiyesini alan yönetim, milli maç arasını da kullanarak kesin kararını verecek. Yönetimin böyle bir karar almasında da Süper Lig'e çıkma hedeflerine ulaşmak olduğu öğrenildi.

Öte yandan Adana Demirspor Hasan Şaş ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberleri yalanladı;

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'da Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, yollarına teknik direktörleri Osman Özköylü ile devam edeceklerini söyledi, "Hasan Şaş'la anlaştığımız dedikodusu doğru değil" dedi.

Adana Demirspor'un internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

"Bugün basında yer alan (Hasan Şaş Adana Demirspor'a geliyor) haberleri üzerine kulüp başkanımız Sedat Sözlü, açıklamalarda bulundu. Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile uzun vadeli planlar yaptığını vurgulayan Sözlü, ''Bu tür yalan haberleri, kim, neden yapıyor; bilmiyorum. Futbolda yenmek de var, yenilmek de. Öyle, bir yenilgiyle hocamızdan vazgeçecek değiliz. Ben, her koşulda Özköylü’nün yanındayım. Hasan Şaş, değer verdiğimiz başarılı bir spor adamı. Bu tür asparagas haberler, hemşehrimiz Hasan Şaş’ı da yıpratıp, üzebilir. Bu nedenle, herkesin hassasiyet göstermesini ve duyarlı olmasını rica ediyorum."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler