SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müftüoğlu’ndan Deniz Çoban sözleri!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, hakemliği bıraktığını açıklayan Deniz Çoban hakkında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçında yaptığı hata nedeniyle hakemliği bırakan Deniz Çoban hakkında MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu açıklamalarda bulundu.
Lig TV’ye konuk olan Müftüoğlu, “Biz arkasında durduk. Deniz’i üç kez aradım, maçtan sonra. Telefonlarıma bakmadı. Kendi tercihidir. Kararını vermiş Deniz. Saygı duydum ben de” dedi.


Çoban’a istifa öncesi ulaşmaya çalıştığını belirten Müftüoğlu, “Deniz sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bu süre içerisinde de başarılı bulduk. Başlangıçta bazı talihsizlikler yaşadı. Bu yıl da iyi bir performans yakalıyordu. Ulaşmaya çalıştım, ulaşamadım. Yardımcı hakem vasıtasıyla görüştüm, ‘yarın konuşuruz’ dedi. Ailesiyle görüştükten sonra kararını vermiş. Samimiyetine inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Deniz Çoban’ın yanlış yaptığını dile getiren Müftüoğlu, “Deniz yanlış yaptı. Hakemler hata yapıyor. Çıkıp da bunu kamuoyunun önünde özür dilemesi, kurallar gereğince doğru değil. Bu noktada eleştirdik. İnsani olarak hatalı olduğunu söyleyebilirsiniz bunda sorun yok” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler