SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çaykur Rizespor 2-3 Bursaspor

Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Bursaspor, Çek yıldızı Tomas Necid'in hat-trick yaptığı karşılaşmayı 3-2 kazandı. Eleştiri oklarının hedefi olan Ertuğrul Sağlam, bu galibiyetle rahat bir nefes aldı. Namağlup durumda olan Rizespor ise 7 hafta sonunda ilk kez kaybetti.

ÇAYKUR RİZESPOR 2 - 3 BURSASPOR

STAT: Çaykur Didi
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Mehmet Kapluhan
ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Dhurgham İsmael (Sylvestrex dk. 67), Oboabona, Robin, Orhan, Makiadi, Eren, Ahmet, Murat (Chevalier dk. 80), Deniz (Mehmet dk. 82), Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
BURSASPOR: Mert, Andvinculla, Serdar, Dany, Aziz, Faty, Jorquera (Sercan dk. 63), Dzsudzsak (Bekir dk. 63), Stoch (Emre dk. 87), Josue, Necid
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOLLER: Deniz (dk. 39), Kweuke (dk. 90+6) (Çaykur Rizespor), Necid (dk. 30, 60 ve 80) (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Ahmet, Oboabona (Çaykur Rizespor), Dzsudzsak, Dany (Bursaspor)

Ev sahibi Çaykur Rizespor'un namağlup unvanı ile mücadele ettiği karşılaşma Bursaspor 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Tempolu başlayan karşılaşmanın ilk golü 29. dakikada Bursaspor adına Tomas Necid'ten geldi. Bu gole Çaykur Rizespor 38. dakikada Deniz Kadah ile karşılık verdi. Bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Karşılaşmanın 59. dakikadında bir kez daha sahneye çıkan Tomas Necid, Bursaspor'u 2-1 öne geçirdi. Maçın 80. dakikasında Tomas Necid skoru 3-1 yapan golü attı. Maçın bu skorla tamamlanacağı düşünülürken Çaykur Rizespor, 90. dakikada Kweuke'nin penaltıdan attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu.

Tomas Necid'in hat-trick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-2 kazanan Bursaspor puanını 9'a yükselterek 11. sırada kendine yer buldu.

Ligin namağlup unvanlı tek takımı Çaykur Rizespor ise sahasında aldığı mağlubiyetle hem unvanı kaybetti hem de sıraladamada bir basamak gerileyerek 7. sırada yer alıyor.

Tomas Necid, Kweuke ile birlikte gol krallığında zirvede

Bursaspor'un, Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçta 3 gol birden atan Tomas Necid böylelikle toplamda 6 gole ulaştı ve yarışta zirveye yükseldi.

Spor Toto Süper Lig Gol Krallığında son durum:

Tomas Necid: 6 gol (Bursaspor)
Kweuke: 6 gol (Rizespor)
Eto'o: 5 gol (Antalyaspor)
N'Diaye: 5 gol (Osmanlıspor)
Muhammet Demir: 4 gol (Gaziantepspor)
El Kabir: 4 gol (Gençlerbirliği)
Mario Gomez: 4 gol (Beşiktaş)
Podolski: 4 gol (Galatasaray
Cenk Tosun: 4 gol (Beşiktaş)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler