SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yok böyle idman! Hava yastığıyla...

Nurnberg takımı Greuther Fürth ile yapacağı maçın hazırlıklarını ilginç bir yöntemle sürdürdü, teknik direktör Rene Weiler, taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Almanya ikinci lig ekiplerinden Nurnberg ilginç bir antrenman metodu seçti. Takımın performansını artırmayı hedefleyen teknik direktör Rene Weiler, oyuncularını dev hava yastıklarının içerisine soktu. Her zaman idmanlar için yeni şeylerin arayışında olmasıyla ünlü olan 41 yaşındaki çalıştırıcı bu kez oldukça değişik bu yöntemi ekibine uygulattı.

Milli arayı da boş geçirmek istemeyen İsviçreli çalıştırıcı, oyuncuların içine girdiği ve bellerine kadar gelen şeffaf balonlarla takımına minyatür kale maç yaptırdı. Hareket etmekte zorlanan futbolcuların, buna karşın antrenman sırasında oldukça eğlendikleri belirtildi. Weiler bu yöntemin oyuncuları mental olarak geliştirdiğini, aralarında koordinasyonu sağladığını ve keyifli vakit geçirmelerini sağladığını savundu.

Ancak Nurnberg bazı Nurnberg taraftarlarının teknik direktörlerinden farklı düşündükleri görüldü. Alman basınında yayınlanan habere yorum yapan bir okuyucunun, takımın ligdeki gidişatından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdikten sonra, “Bu tip çoçuklukları gördükten sonra şimdi takımın neden ileri gidemediğini anlıyorum” yorumunu yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler