SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlhan Cavcav: 'TFF'yi Terim mi yönetiyor!'

Kulüpler Birliği Vakfı Olağan Genel Kurulu'nda, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın dün İstanbul'da yapılan olağan genel kurulunda şok diyaloglar yaşandı.

Kulüpler Birliği'nin kurucu başkanı İlhan Cavcav, yabancı futbolcu transfer ücretlerinden Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) verilen payın makul seviyeye çekilmesi istedi. Hasköy Salonu'ndan çıkışta merdiven başında ayaküstü gelişen bu istek karşısında TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF'nin bu konuda teknik bir çalışma yaptığı bilgisini aktardı.

Ancak tatmin olmayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, konunun önemli olduğunu, ekonomisi güçlü kulüplerle, güçlü olmayanlar arasında haksız rekabete yol açtığını belirtip, "Sadece mesele bu da değil, işin başka boyutları da var" diye talebini bildirmekte ısrarlı davrandı.

"SENDEN DE ŞİKAYETÇİYİM, SERVET BEY!"

Servet Yardımcı konuyu medya önünde tartışmamak için, "Fatih Hoca (Terim) bu konuda önemli bir çalışma yapıyor" diye geçiştirmek isteyince sinirlenen Cavcav, Yardımcı'nın yakasına yapışarak, "Federasyonu kim yönetiyor, siz mi yoksa Fatih Hoca mı? Senden de şikâyetçiyim, Servet Bey" diye sitemini iletti.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur araya girerek "Konu, kulüpler lehine düzeltilecek, İlhan ağabey, Yıldırım Başkan bunun sözünü verdi" diye Cavcav'ı sakinleştirdi.

"DERDİMİ KİME ANLATACAĞIM!"

Cavcav, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Mesele yanlış anlaşılmasın Fatih Terim, bu ülkenin en önemli futbol adamlarından biridir ama ben kulüp başkanı olarak, sorunlarımı gidip Fatih Terim'e mi anlatacağım yoksa TFF yönetimine mi, tepkim buna" diye rahatsızlığını getirdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören de, yabancı oyuncu lisans ücretlerinde yeni düzenlemeye gideceklerini açıkladı.

(Türkiye)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler