SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: 'Ne diyorsun sen ya haha...'

Mehmet Demirkol, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'taki son gelişmeleri yorumladı.

Demirkol'un sözleri şöyle;

"Melo Galatasaray'dan giderse takımda çok fazla rahatlayan isim olur. Alex de Souza Fenerbahçe'den ayrıldığından daha büyük bir psikolojik boşluk oluşur Melo Galatasaray'dan ayrılınca."

"İbrahimovic sorulunca Dursun Özbek'in cevapsız bırakması bile insanları heyecanlandırıyor.. Aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın... Zlatan ya. Yok ne alırmış, nerde oynarmış. Ne diyorsun sen ya haha."

Pereira'nın Fenerbahçe'sinin sezon sonunda şampiyon olamazsa tartışılacağını söyleyen Demirkol, "Fenerbahçe'nin hazırlanan kadrosu 1-2 aylık bir plan değildir bütün sezonu kapsıyor. abancı hocaların farklı tarzı, acele eleştirileri de beraberinde getiriyor." dedi.

Demirkol, Emre Belözolu için ise "Senelerce söyledim, Emre ve Nihat sağlık açısından güvenilir oyuncular değil diye. Emre Belözoğlu yılda 30 maç ortalamayla oynayabilse, kimse onu bir yere gönderemezdi" şeklinde konuştu.

"GOMEZ BU ÜÇLÜYÜ PARLATIR"

"Gökhan, Quaresma ve Sosa'nın Gomez'e yapacağı katkıdan ziyade, Gomez'in santrafor özellikleri bu üçlüyü parlatacak. gomez, tam isabet yapılmış bir transferdir."

"Herkes 'yeni' istiyor"

Hamza hocaya soruyorum: Üzerindeki tişört geçen senenin tişörtü mü? Hayır. Formalar? Onlar da geçen senenin değil. Taraftar da böyle. Yeni istiyor. Bugünün dünyası böyle. Yeni jenerasyon bu şekilde.. Sen o mevkide kalmak istiyorsan, bu dünyaya ayak uydurmak zorundasın. Tabii ki orada olmak zorunda değilsin.

"Müşteri haklıdır"

Bizim oğlan, Kuyt gitti diye hüngür hüngür ağladı. Şimdi Van Persie gelince havalara uçuyor. Van Persie geldiği zaman, sende de Ibrahimovic dedikodusu çıkınca, taraftar da onu istiyor. Bugünün futbol dünyası, taraftarı müşteri yaptı. Müşteri daima haklıdır.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler