SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eto'o 'Yok artık' dedirtti!

34 yaşındaki Samuel Eto'o, Rusya'nın ev sahipliğinde 2018'de yapılacak Dünya Kupası'nda forma giymek istediğini söyledi.

2018 FIFA Dünya Kupası eleme grubu kura çekimi için Rusya'ya giden ve Afrika gruplarının kuralarını çeken Samuel Eto’o hedef büyüttü. Yeni sezondan itibaren Antalyaspor forması giyecek olan 34 yaşındaki oyuncu, üç yıl sonra düzenlenecek ve kendisinin 37 yaşında olacağı dev turnuvaya katılmayı düşündüğünü itiraf etti.

Rusya'da Izvestia gazetesine bir röportaj veren Kamerunlu yıldız, "Hayatta her şey mümkün. Üç yıl sonra gücümü yerinde hissedersem, zaten hocam da beni çağırırı ve Dünya Kupası'nda oynarım. Milli takımda bugüne kadar bir çok mutluluk yaşadım. Milli formayı giymek büyük keyif. Bu yüzden mümkün olduğu kadar çok giymek istiyorsunuz" dedi.

'Türkiye benim için geri adım değil'

Eto'o, "Sampdoria'dan Antalyaspor'a gittin. Bunu kariyerinde bir geri adım olarak görüyor musun?" sorusuna ise şu karşılığı verdi: "Hayır görmüyorum. Türkiye Ligi şu an Avrupa'nın en çok gelişen ligi. Her geçen yıl buraya daha da fazla dünya yıldızı geliyor. Çok mücadeleci bir lig var ve Türk takımları da Avrupa'da mücadele ediyor. Antalyaspor benim için yeni bir meydan okuma. İtalya'da tüm kupaları kazandım. Aynısını Antalyaspor'da da yapmak istiyorum".

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler