SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona sadece Arda'yı alacak!

Barcelona, Arda'ya çok kısa bir süre içinde 5 yıllık imza attıracak ve başka bir oyuncu transferi yapmayacak.

Arda Turan'ın, Atletico Madrid'in son transferi olacağı duyuruldu. Marca gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz günlerde Sevilla'dan Aleix Vidal'i kadrosuna katan Katalan ekibi, Arda Turan transferini de çok kısa bir süre içinde açıklayacak. Böylece Barça'nın transferi kapatacağı, başka bir ismin kadroya katılmayacağına dikkat çekildi.

18 Temmuz tarihinde kongreye gidecek kulübün, normalde şu anki koşullarda transfer yapmasının beklenemeyeceği ancak Arda'nın durumunun özel bir niteliği olduğu vurgulandı. Chelsea başta olmak üzere Avrupa'nın bir çok dev ekibinin peşinde olduğu oyuncunun transferini resmiyete dökülmesinin geriye atılmayacağı, derhal 5 yıllık bir sözleşmeye imza attırılacağı bildirildi.

Arda beklemeyi kabul etti

Luis Enrique'nin ikinci sezonundaki kamp kadrosunun bir an önce şekillenmesi isteğinin de geçici yönetimi harekete geçmeye zorladığı ifade edildi. Milli futbolcunun ise kulübün transfer yasağı nedeniyle, sahalara çıkmak için Ocak ayına kadar beklemeyi kabul ettiği savunuldu. Atletico'ya ilk aşamada 34 milyon euro verileceği, ardından ilave ücretlerle bu miktarın 41 milyon euroya çıkacağı kaydedildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler