SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan transferi Barça'yı karıştırdı

Barcelona başkan adaylarından Joan Laporta, Arda Turan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

18 Temmuz'da yapılacak seçim öncesinde basında sık sık yer alan Laporta, Arda Turan için konuştu. Katalanların önemli futbol adamı, "Arda harika bir oyuncu ancak yönetim böyle bir transfer yapamaz. Başkanlık seçimini beklemek zorundalar. Büyük oyuncular Barça'ya gelmek isterler ancak bu gibi transferlerde değişik faktörleri de değerlendirmelisiniz." ifadelerini kullandı.

Laporta, seçilmesi halinde Pogba transferini bitireceğini ifade ederken Arda içinse 'transfer edip etmeyeceği' konusunda herhangi bir yorum yapmadı.

ARDA TRANSFERİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Arda'nın Barcelona'ya transfer olup olmayacağı konusunda İspanyollar da aralarında ihtilafa düştü. Var olan yönetimin seçim öncesi böyle bir imza atamayacağı ifade edilirken, Barcelona Tüzüğünün 35.4 maddesine göre yönetim, gerekli gördüğü durumlarda bu gibi imzalar atabileceği maddesine dikkat çekildi.

SEÇİMDEN SONRAYA KALABİLİR

Katalan basınında yer alan haberlere göre ise Barcelona'da başkanlık seçiminin yapılacağı tarihe kadar kulübü yöneten idari kurul, yeni başkanın beklenmesi gerektiğine kanaat getirerek Arda Turan'ın transferinin altına imza atmadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler